Find akkorder på klaver, guitar, ukulele og noder

Start med at vælge en grundtone og akkordtype øverst. Klik på knappen "Instrument" for at skifte mellem klaver, guitar, ukulele og noder. Spil den valgte akkord ved at klikke på knappen "Spil akkord" eller ved at trykke på mellemrumstasten på dit tastatur.

På guitar og ukulele angiver tal, hvilke fingre du skal bruge til at spille tonerne. Tallet "1" er pegefingeren, "2" er langfingeren, "3" er ringfingeren, og "4" er lillefingeren. Klik på knappen "Vis tonenavne" for at vise tonenavne i stedet for fingersætning.

Klik på klaverets tangenter, eller brug dit computertastatur til at spille på klaveret. Tastaturets øverste række af bogstaver svarer til de hvide tangenter, og rækken af tal svarer til de sorte tagenter. Du kan spille flere toner på samme tid.

Klik på strengene, eller brug dit computertastatur til at spille på guitaren og ukulelen. Hver af de fire tastaturrækker svarer til en streng. Tryk og hold Shift-tasten (⇧) nede, og brug de to øverste tastaturrækker til at spille de to øverste guitarstrenge.