1. Spil basguitar online

Brug dit tastatur eller klik på strengene for at spille på basguitaren. De fire rækker af taster på dit tastatur tilsvarer de fire strenge på basguitaren.

Klik på "Vis tone" over basguitaren for at vise tonenavne på gribebrættet. Klik på "Markér" for at markere toner, når du spiller dem. Hold alt-tasten på dit tastatur nede for at markere toner med i stedet for .

Du kan gemme markerede toner ved at kopiere internetadressen øverst i browseren. Det gør det muligt at sende dine markeringer til andre. Her er eksempelvis en a-durskala og bastonerne til sangen Bitter Sweet Symphony.

2. Online bas-tuner

Brug den online tuner til at stemme din basguitar ved hjælp af mikrofonen på din computer eller telefon. Eller klik på knappen "Tuner" herover for at aktivere den manuelle bas-tuner. Klik på den første streng du vil stemme og spil den tilsvarende streng på din basguitar, så tonerne klinger samtidigt.

Hvis din streng ikke stemmer, vil du høre en pulserende lyd mellem de to toner. Efterhånden som du stemmer strengen, nærmer tonehøjderne sig hinanden, og den pulserende lyd bliver langsommere. Når din streng stemmer fuldstændigt rent, vil pulseringen forsvinde og de to toner lyde som én tone.