1. Spil guitar online

Brug dit tastatur eller klik på strengene for at spille på guitaren. De fire rækker af taster på dit tastatur tilsvarer de fire dybeste strenge på guitaren. Hold shift (⇧) nede og brug de to øverste rækker af taster for at spille på guitarens to lyseste strenge.

Klik på "Vis tone" over guitaren for at vise tonenavne på gribebrættet. Klik på "Markér" for at markere toner, når du spiller dem. Hold alt-tasten på dit tastatur nede for at markere toner med i stedet for . Spil de markerede toner ved at klikke på knappen "Spil" eller ved at bruge mellemrumstasten på dit tastatur.

Du kan gemme markerede toner ved at kopiere internetadressen øverst i browseren. Det gør det muligt at sende dine markeringer til andre. Her er eksempelvis en Cmaj7-akkord og en e-durskala.

2. Online guitar-tuner

Brug den online tuner til at stemme din guitar ved hjælp af mikrofonen på din computer eller telefon. Eller klik på knappen "Tuner" herover for at aktivere den manuelle guitar-tuner. Klik på den første streng du vil stemme og spil den tilsvarende streng på din guitar, så tonerne klinger samtidigt.

Hvis din streng ikke stemmer, vil du høre en pulserende lyd mellem de to toner. Efterhånden som du stemmer strengen, nærmer tonehøjderne sig hinanden, og den pulserende lyd bliver langsommere. Når din streng stemmer fuldstændigt rent, vil pulseringen forsvinde og de to toner lyde som én tone.